MENU


A CashnHits 2009-ben indult, stabilan működik és megbízhatóan fizet. A CashnHits a kedvencem az Aurora oldalak közül.

Jó pénzkereseti lehetőséget biztosít, de ha van valami hirdetni valód, a CashnHits a neked való oldal. A hirdetési díjszabások olyan alacsonyak, hogy nem lehet kihagyni. Nagy árengedmények vannak a Speciális (Specials) hirdetési csomagokon, amelyek Link kreditet, X kreditet, Banner kreditet, és feliratkozás (Sign Up) kreditet is tartalmaznak.

Miután regisztráltál a CashnHits-re, lépj be a fiókodba. Az oldal felső részén látható egy kék csík, amelyen a Menüsor kapott helyet. Ott megtalálsz minden menüpontot, amire szükséged lehet, hogy hatékonyan használhasd az oldalt.

Earn Money (Keress pénzt) – a legördülő listából válaszd azt a módszert, amelyiket szeretnéd,
Auto Earning System (Automata pénzkereső) – ha ezt választod, a reklámoldalak automatikusan lesznek pergetve, az ezért járó pénzösszeg: $0.0002 / oldal.
View PTC ads (PTC reklámok) – hagyományos PTC hirdetések, értékük $0.0004 – $0.01.
View PTR ads – a pénz itt az elolvasott hirdetésekért jár.
Complete Offers – itt lehet elfogadni a többi CashnHits felhasználó által tett ajánlásokat. Ezzel az opcióval jól lehet pénzt keresni a CashnHits-en, de körültekintően kell eljárni. A listából válaszd ki azt az ajánlatot, amelyik számodra megfelelő. Olvasd el alaposan, mit várnak el tőled a felkínált pénzért cserébe. Ha a hirdető rossznak minősíti a munkádat, kapsz egy jelzést. 1 – 3 jelzés esetén, a fiókodat befagyasztják 3 napra. 7 jelzés esetében, a fiókodat 7 napra függesztik fel és 30 centet levesznek az egyenlegedből. Még több jelzés esetén véglegesen lezárhatják a fiókod.
Click Exchange – forgalom csere,
Play Lottery (Lottó) – egy szelvény ára: $0.05, nyeremény: $1.5

Account (Fiók) – Erre klikkelve a fiókod minden adata lesz látható mennyi az egyenlegeden levő pénz, mennyi hirdetési kredited van, mennyi refed van. Itt találod a meghívó linkjeidet és itt tudod a hirdetéseidet is működtetni.

Purchase (Vásár) – akármit akarsz venni a Cashnhits-en, itt megteheted.
Buy referrals (Ref vásár) Ára: $1.5 / ref. A megvásárolt refek a tieid maradnak örökre, nincs lejárati idejük.
Buy Membership (Tagság) – 8 féle tagság közül választhatunk, mindenki igényeinek igyekszik eleget tenni a CashnHits. A tagságot nemcsak magában veszük meg, adnak mellé nagyon sok hirdetési krediteket is. Kezdetnek érdemes leheta “Three Monthly Membership” tagság csomagot megvenni, ára: $2.5. Ez a tagság 3 hónapra szól, a refek utáni jutalék 40% lesz és a kapott hirdetési kreditekkel máris reklámozhatjuk kedvenc oldalainkat.
Buy Advertising (Hirdetői kreditek) – Itt vásárolhatsz hirdetési krediteket. Érdemes az ún. Specials csomagokat venni, nagy az árengedmény rajtuk.

Ha további kérdésed lenn, a CashnHits fórumán, minden szükséges infót megtalálsz. Az Admin és a moderátorok mindig készségesen válaszolnak minden feltett kérdésre.